8 maj 2021
12:00

Rönninge Salem Fotboll 1

Referat: Saltsjöbadens IF Vit - Rönninge Salem Fotboll 1

Äntligen dags för seriepremiär på ett soligt Saltsjöbadens IP.! En jämn match där Saltis hade resultatmässigt övertag genom tidigt mål. Första halvleken böljade lite och båda lagen hade perioder av dominans, men övertag för RSF. Kvittering av Alfred strax efter paus följde sedan av två lite billiga mål av Saltis. Alessandro rann sedan igenom i djupled och reducerade. Tyvärr höll inte domaren spelarnas nivå och visade horribelt nog Isak i målet efter två gula som inte är gula någon dag i veckan. Lukas fick hitta tillbaka till kassen. Rättvist nog kunde RSF få straff i situationen senare och Tore gjorde en Jorghinho och 3-3. Helt ok spel denna lördag med tanke på bristen på matchspel. Påt igen i morrn pojkar.